Installatie en configuratie

Installatie & configuratie wordt volledig naar uw wensen en naar ons advies uitgevoerd. De uitvoer betreft het samenstellen van de diverse hardware en vervolgens het plaatsen op uw locatie. Behalve de fysieke opbouw, worden ook aspecten meegenomen als het labelen van kabels, het afvoeren van verpakkingen en het registreren van de componenten ten behoeve van servicecontracten.

Logistiek

Logistiek is voor veel bedrijven en instellingen een essentieel onderdeel binnen de ‘supply chain’. Met New Basic IT heeft u daarmee een ervaren partner met een geoptimaliseerd logistiek proces waarvan u kunt profiteren. Een efficiënt ingericht logistiek proces verlaagt immers uw kosten en zorgt voor een hogere klanttevredenheid. Wij bieden u desgewenst advies en volledige ondersteuning op het gebied van warehousing, transport en value added logistics.

Enterprise

New Basic IT is uw partner voor grote en kleine datacenter oplossingen. Op het gebied van servers, netwerken, digitale beveiliging en data opslag staan wij voor u klaar. Als uw kennispartner adviseren en ondersteunen wij u met het ontwerpen en beheren van datacenter oplossingen.

Software

Bij New Basic IT is alle kennis en kunde rondom de software merken gecentraliseerd. Door ons advies in samenwerking met specialisten, kan New Basic IT snel en flexibel inspelen op uw vragen en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Neem contact met ons op

Wij nemen z.s.m. contact met je op